Då drar vi igång säsongen 2019/20

Igår hade styrelsen sitt första möte för säsongen och vi bestämde då datum för de aktiviteter som vi brukar ha under säsongen. Vi börjar med ett årsmöte den 24 november, klockan 18:00, plats får jag återkomma till när vi vet.
Knyldagen kör vi den 1 februari
Familjedag i Nertomttjärn blir den 22 februari
Trollkåtansdag i Gussjön blir den 14 mars

Tider för samtliga aktiviteter blir 12:00 till 15:00.

Trollkåtans dag

Dom senaste veckornas plusgradiga väder har väl inte varit det bästa utifrån ett snöskoteråka perspektiv, men just nu snöar det och enligt väderprognosen så kan det ramla ner en hel del snö i veckan. Och utifrån denna positiva prognos så kör vi trollkåtans dag uppe i Gussjön nu på lördag den 9:e mars. Tider för det hela är 12:00 till 14:00 och som vanligt finns det grillade hamburgare, korv, dricka, kaffe med kaka och en massa lotter att köpa. Välkommen allihopa till en trevlig dag i skogen.

Aktiviteter säsongen 2018/19

Styrelsen har haft sitt första möte för säsongen och bestämde då bl.a. datum för lite olika aktiviteter i vinter. Vi börjar säsongen med ett årsmöte den 25 november klockan 18:00. Platsen för årsmötet är Sockenstugan i Liden.

Sedan har vi dom vanliga träffarna och börjar då med familjedag i Nertomttjärn den 26/1, sedan ses vi igen på Knyldagen den 16/2, och slutligen så beger vi oss upp till Gussjön den 9/3 för trollkåtans dag. Tider för dessa aktiviteter är 12:00 – 14:00 förutom när vi träffas på Knyln, då kör vi mellan 12:00 – 15:00. Vi ska även ha en skotergudstjänst någon gång i mars/april, men vi får återkomma med datum för detta.
Vi får nu hålla tummarna för en snörik vinter och så syns vi förhoppningsvis något i skoterspåret i vinter. // Styrelsen

Trollkåtansdag 2018

Hej allihopa!!
Lördagen den 10 mars blir det åter dags att tanka upp skotern och ge sig i väg ut i solskenet för avfärd till Trollkåtan, Gussjön.
Där kommer vi att servera hamburgare,korv och kaffe.
Ett lotteri med dragning direkt kommer att finnas och som vanligt är det fina priser.

T-shirt,mössor med tryck och skoterkartor finns till försäljning! Välkomna hit och vi befinner oss på plats mellan klockan 12 till 14.